Om os

 

line100px.jpg

 
 
Ved Dissing Company tror vi på at menneskelighed er vejen frem. Vores samarbejde bygger på tillid og respekt. Vi ønsker at vores kunder og samarbejdspartnere skal have en god oplevelse, ligesom vi selv ønsker at hverdagen skal være spændende - og også gerne sjov. Og så er vi opvokset i Midtjylland, hvor en aftale er en aftale. 
 
Dissing Company er mere end en virksomhed - vi brænder for vores projekter og ønsker at skabe forretning på fællesskab og forskellighed. Dissing Company bygger videre på fundamentet, der blev lagt af Laurits Jørgen Pedersen, der i en lang årrække drev C.C. Contracor i Herning, frem mod en af landets førende entreprenørvirksomheder. Sideløbende med hans position som direktør for C.C.Contractor, startede og udviklede Laurits adskillige spændende ejendomsprojekter.
 
I dag har sønnerne Rasmus og Mads taget over og i 2016 ændrede virksomheden navn til det nuværende Dissing Company.
Rasmus har et solidt kendskab til ejendoms- og byggebranchen hvor han, med mange år i faget, har stor erfaring med et bredt omfang af projekter. Mads har baggrund i kommunikation- og mediebranchen, som bruges aktivt i en verden, hvor branding og historiefortælling er vigtigere end nogensinde. Rasmus og Mads er desuden begge iværksættere og kender derfor den selvstændiges udfordringer særdeles godt. Herved står Dissing Company stærkt inden for en bred vifte af kompetencer.
 
Vi brænder for den familieejet virksomhed og arbejder for at gøre en forskel. 
 
 
 
 
Template Image
Template Image